2023. február 1., szerda

Elon Musk édesapját Errol Muskot el akarják rabolni Dél-Afrikában.

 

Elon Musk növelte 76 éves édesapja biztonságát Dél-Afrikában az emberrablástól való félelem közepette, állítja eǧ The US Sun ban megjelent hír. Errol Musk a lapnak elmondta, hoǧ a fejleštésre a tavaji néǧ betörés után volt šükség. Az új biztonsági rendšer čúčtechnológiás kamerákat, elektromos kerítést és 24 órás feǧveres őrséget tartalmazott.

Úǧ tűnik, Elon Musk aggódik amiatt, hoǧ őt vaǧ čaládtagjait elrablás feňegeti. 76 éves édesapja, Errol Musk a The US Sun című amerikai napilapnak elmondta, hoǧ fia a "közelmúltbeli feňegetések" ňomán több feǧveres őrrel növelte saját biztonságát.

Šerdán Elon Musk azt mondta, hoǧ az élő tartózkodási hejét vaǧ utazási terveit közzétevő emberek "biztonsági kérdéssé váltak". Korábban azzal is viccelődött, hoǧ a Twitter 44 milliárd dolláros felvásárlása "nem fogja megnövelni a várható élettartamomat".

Az olimpikon Caitjn Jenner tavaj december 3-án tweetelt neki, hoǧ fiǧelmeztesse, hoǧ "néháň naǧon-naǧon rošš ember első šámú közellenségévé" válik. Musk, aki Jennernek azt válašolta, hoǧ "a közelmúlt eseméňei ezt šuper eǧértelművé tešik", másnap a Twitter Space-en azt mondta, hoǧ valóšínűleg "növelnie kellene a biztonságát".Errol Musk a The Sunnak elmondta, hoǧ félti fia biztonságát annak ellenére, hoǧ "100 biztonsági őr" védi.

Ez a hír eredetileg a The Us Sun-ból šármazik. A hír kapčán több éšrevételem is van:

Nem tudtam azt, hoǧ a világ eǧik leggazdagabb embere Dél-Afrikában šületett. Édesapja is különleges: Elektromechanikus mérnök, pilóta, tengeréš, tanáčadó és ingatlanfejleštő, aki félig tulajdonosa volt eǧ zambiai smaragdbáňának a Tangaňika-tó közelében.

Lehet, hoǧ a vaǧoni különbségek extrém mértéke ojan problémákat is okoz amejre nem gondolunk. Mi történne akkor, ha téňleg elrabolnák a Tesla vezetőjét, vaǧ az édesapját? Meňňi váltságdíjat kérhetnek és kaphatnak az emberrablók? Lehet, hoǧ több tízmilliárd dollárt? Azon is elgondolkoztam, hoǧan történne eňňi pénz, vaǧ vaǧon átadása? Kéšpénzt kérnének-e az emberrablók, vaǧ araňat, vaǧ smaragdot, vaǧ valami mást? Lehet, hoǧ eǧ állam rabolná el őket. Lehet, hoǧ Éšak-Korea gazdasági problémáit eǧ időre megoldaná pár šupergazdag elrablása?

Nem tudom azt, hoǧ a hazai šupergazdagokat feňegeti-e uǧanez a vešéj? Védik-e a maǧar gazdagokat és hozzátartozóikat? Meňňi pénzt fizetne Méšáros Lőrinc Várkoňi Andreáért? Meňňi pénzt Fizetne Tiborc István Orbán Ráhelért? Šerintem eǧ adriai jachtról köňňen el lehet rabolni a maǧar újgazdagokat. Pár éve, az eǧik maǧar gazdag feleségének neki esett a horvát média, azzal vádolták, hoǧ eǧ ottani autópája mellett eldobta ǧermeke hašnált pelenkáját. Šerintem ez a šemetelés nem čak kártékoň a körňezetre, hanem emberrabló čalogató is.

Kérem kommentként írjátok le azt, hoǧ jogosan félnek-e a šupergazdagok, avaǧ nem. Kérem írjátok le azt, hoǧ feňegeti-e az elrablás vešéje a maǧar újgazdagokat, és čaládtagjaikat?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

20